Vælg døre efter din indretningsstil

By:

Indretning er en af de ting, som rigtig mange danskere går op i dagen i dag. Hjemmet skal helst være præget af en stil, der er med til at afspejle, hvem man er som person, og hvilke præferencer, som man har. Når man indretter, ved de fleste, at ofte er de små ting og sammensætningen, der bestemmer stemningen og det samlede indtryk af stilen. Dog er der mange, der glemmer, at de basale ting som vinduer, gulve, vægge og døre også er med til at definere, hvilken stil rummet er i besiddelse af. Her i artiklen, vil der blive lagt vægt på, hvilke døre man skal vælge, hvis man vil fremhæve forskellige indretningsstile.

Det funktionelle og enkelte

Hvis du gerne vil have et hjem, der afspejler enkelthed og funktionalitet, er skydedøre en af de helt store favoritter. Disse er ofte meget minimalistiske i stilen, og de er utrolig nemme at håndtere. Desuden kan de hurtig være med til at skabe illusionen af et større rum, da de ikke fylder ind i rummet, når de er åbne. Du finder skydedøre lige her.

Det klassiske og romantiske

Hvis du hellere vil have et hjem, der ser mere klassisk, hyggeligt og romantisk ud, er det anbefalet, at du vælger sådan noget som franske døre. Disse formår at skabe en helt særlig stemning af hygge og romantik, som ingen andre døre kan hamle op med. Hvis du placerer sådan nogle i hjemmet, kan du være sikker på, at alle er klar over, hvilken stil du har en særlig præference for.

Det rå og gammeldags

Hvis du gerne vil have et hjem med et mere råt eller gammeldags look, er ældre døre eller døre i naturligt træ at foretrække. Træet skaber en helt særlig stemning af noget råt eller nostalgisk, og det understreger derfor også tydeligt den stil, som du forsøger at frembringe i hjemmet.

Posted in: skydedøre