Træt af tunge bøger

By:

Min skuldre kan fortælle om alle de mange bøger, som jeg altid har haft i min taske. Jeg har altid læst rigtig meget, og derfor har der altid været mindst en bog i min taske, så jeg lige kunne hive den frem, hvis der var to ledige minutter. 

Jeg læser stadig rigtig meget, men er min skuldre ikke længere på overarbejde. Jeg har nemlig anskaffet min Kindle. Nu sidder du måske og tænker, hvad er det? En Kindle er en form for tablet, som er beregnet til at læse e-bøger på. Den er meget let, men samtidig stor nok til at det er en god oplevelse at læse på den. 

Mit online bibliotek

Jeg har altid gået meget på biblioteket, men jeg blev lidt træt af, at jeg altid skulle huske at aflevere dem igen. Desuden kunne jeg heller ikke altid være sikker på, at de nye bestseller ikke allerede var udlånt. Derfor synes jeg, at det blev lidt for besværligt. 

Så oprettede jeg mig inde på politikenbooks. Det er super nemt, og jeg er altid sikker på, at jeg finder et eller anden, som jeg har lyst til læse. Hvis jeg mangler inspiration til, hvad jeg kan gå i gang med, er der altid massere af inspiration at hente derinde. Desuden modtager jeg deres nyhedsbrev, og der skriver de om, hvilke nye bøger som der er kommet. Det synes jeg, er rigtig dejligt, når man som jeg har en tendens til at læse den samme genre. Jeg er blandt anden begyndt at få en svaghed for historiske romaner, efter jeg er begyndt at læse e-bøger på min Kindle, som jeg kan have med mig overalt. 

Det er super nemt at hente bøger ned på min Kindle. Jeg har bare fulgt guiden på https://politikenbooks.dk/kindle/, som grundigt viser dig, hvordan du skal gøre. 

 

Posted in: Kindle