Te er ikke kun i udlandet

By:

Da jeg var barn, hørte jeg meget om, hvor meget te der blev drukket i lande som England og i de lande, som England tidligere havde haft som kolonier, og selvfølgelig er te noget, du har drukket i store mængder i de lande, hvor det blev dyrket. Men te var ikke noget, som blev drukket på samme måde, som det er i dag. Dengang var det kaffe, som var i højsædet, og udvalget af te var også noget begrænset.

Mange slags gode te-varianter

Det har da heldigvis ændret sig, i dag er udvalget af te stort, og der er mange, som drikker det i større og større mængder.

Der er desuden også blevet forsket en del i de helbredende og lindrende elementer, der er i te, og det har bestemt også bidraget til, at te er blevet mere populært.

Jeg er selv nået en alder, hvor jeg ikke længere kan drikke kaffe i de mængder, jeg kunne tidligere, og jeg har derfor kastet mig ud i te og den helt nye verden, som nu åbner sig.

Jeg har kigget forskellige steder, men jeg er en madsnob, og jeg vil have kvalitet over hele linjen, så da en kollega i madklubben sagde, at jeg skulle prøve carstensens-tehandel.dk, var jeg fyr og flamme.

Kvaliteten kan duftes og smages

Jeg må sige, at jeg fik alt det te, som jeg ville have – og lidt til. Der var te i alle de forskellige klasser, som jeg havde hørt om, også dem som efter sigende skulle være gavnlige for dit helbred.

Jeg afgav en ordre, og så skulle jeg vente, men det gik overraskende hurtigt med at få varen frem og kvaliteten var i orden, langt bedre end forventet, og er der noget særligt, du søger eller skal have vejledning om, så er kundeservice altid klar med et smil og gode råd til dine tekøb.

Posted in: the