Starten på familiefesten

By:

Vi er en stor familie, som en gang om året mødes og holder en stor fest. Det hele starter med brunch, og så er der turen til Dyrehavsbakken, hvor ungerne prøver de mange forskellige forlystelser, og vi andre drikker en øl, inden vi går ud i skoven og spiser en stor frokost og afslutter dagen på en restaurant, mens børnene løber det sidste krudt af sig.

Jeg kan ikke lave mad til så mange

Men som familien er blevet større, og jeg er blevet ældre, så er der nu en rigtig god grund til, at vi skal have maden udefra, selvom det er noget, som jeg vil protestere mod med alt, hvad jeg kan. Også selvom jeg godt ved, at ingen lave en brunch til 40 mennesker, heller ikke undertegnede.

Min kone kendte et godt sted, som altid leverede til hendes arbejde, og så var der ikke mere at komme efter, hun tog en beslutning, og jeg måtte bare sige ja.

Men som altid så havde hun ret, den brunch, som vi fik fra http://ebuffet.dk/brunch/, inden vi skulle ud og danse moderne på bakken, var i en fantastisk kvalitet. Jeg har aldrig været ude for at catering der i den grad levede op til det, som jeg gerne villle have en brunch skulle være, men det kunne de virkelig.

Så lækker mad

Brødet var lunt og lige så sprødt og frisk, som havde jeg bagt det selv, og frugten var også frisk. De små frikadeller og de retter, som var med æg, var alle rigtig friske, og dem, der var med friske grøntsager og krydderurter var med til at løfte retterne til noget særligt.

Specielt deres miniquiche med gedeoste fandt min interesse, men der var nu en generel tilfredshed med maden fra alle gæsterne, og det hele blev holdt nede på en pris, som var overraskende lav. Underligt at det ikke kostede mere, når det hele er så veltillavet, det er leveret til tiden og dejligt varmt og alt er frisk.