Slip for stresset med en middagsbuffet

By:

Min mand og jeg inviterer hvert år familien på besøg til en årlig sammenkomst, hvor hele familien samles og får en masse god mad. Normalt har vi selv stået for at lave maden, men da vi begge har travlt med arbejde, så besluttede vi os for at bestille middagsbuffet til aftensmaden. Det, fandt vi ud af, var en stor succes. Vi var selv med til at vælge, hvad vi ville spise, og den proces var dejligt nem. Jeg kan derfor klart anbefale denne løsning til familier med børn, som også har travlt i hverdagen. 

Børnevenlig mad

Vi er en familie med børn, så det var selvfølgelig afgørende, at maden kunne tilpasses efter deres behov. Det var intet problem, da vi selv kunne være med til at sammensætte menuen. Derudover er kvaliteten af maden utrolig god, og vi fik derfor sat en stopper for vores fordomme om buffetmad. Maden kom veltilberedt, og den var stadig dejlig varm. Ønsker du at bestille mad ud af huset, så er en middagsbuffet en rigtig god idé. 

Gode priser

Vi havde egentligt en forventning om, at maden ville være meget dyr, hvis vi bestilte den udefra. Det fandt vi så ud af, at den ikke behøver at være. Der er rigtig mange dygtige cateringvirksomheder, som kan levere en masse god mad til familievenlige priser. Vores familie var også meget overrasket, da de hørte, at vi ikke skulle betale en bondegård for at få så lækker mad leveret til døren. 

Passer til mange arrangementer 

Efter den veloverståede årlige sammenkomst, har vi virkelig fået øjnene op for mad ud af huset. Det er den perfekte løsning i familier, som ofte holder arrangementer. Her kan I bruge tiden på at være sammen med dem, I holder af, i stedet for at kæmpe med maden. Det er uden tvivl en løsning, vi vil bruge fremover.