Skab lys i dit hjem

By:

Skab lys i dit hjem 

Den skandinaviske indretning er forbundet med det enkelte og stilfulde. Vi indretter ofte lyst og venligt, da vi specielt i den ene halvdel af året, skal kæmpe for at få nok lys ind i vores hjem.

Specielt i ældre huse kan det nogle gang være svært at få lys nok ind i de små rum. Men samtidig giver de små rum også hygge, og der er en helt specielt stemning i et ældre hus, som der ikke kan skabes i nybyggeri. 

Renover med nænsomhed 

I en ældre murermestervilla hører det sig næsten til, at der er franske døre imellem stuerne. Der var dog i en periode, hvor der var mange, som fjernede de franske døre. Det var i starten af 00’erne, hvor at det var moderne med store rum, hvor der ikke var døre imellem. I dag er der dog blevet mere fokus på, at der sagtens kan komme masser af lys ind i et rum, selvom du sætter en dør i.

Hos https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html finder du et bredt udvalg af både enkeltdøre og dobbeltdøre med glas i. Glas i døre giver et helt unikt lys, og får rummet til at syne meget større. Det kan ofte være svært at renovere ældre huse, da der er mange hensyn, der skal tages. Specielt hvis du gerne vil bevare husets nuværende stil. I det store udvalg hos Melholt.nu kan du finde præcis den dør, som passer til huset. Med stor erfaring i døre kan Melholt.nu rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken dør du skal vælge. 

Selvom franskedøre ofte er forbundet med ældre huse, kan franske døre også tilpasses nybyggeri. Der kan fås mange forskellige varianter, som er mere moderne i udtrykket. Det kan samtidig også være en god måde, at få skabt hygge i et hjem som måske endnu mangler lidt personlighed. 

Posted in: franske døre