Pæne sko, som bare passer

By:

Der er dresscode på kontoret, for vi fungerer også som frontpersonale, og vi er tit i kontakt med kunderne. Det stiller store krav til vores fodtøj, når vi er på fødderne hele dagen, og det samtidig skal se pænt ud. Det gør, at vi skal bruge kvalitet og funktionalitet i ét. Det er heldigvis muligt at få, men det er mærker som Rieker, som du skal købe, og det er ikke altid så let at finde, når der er et budget, som skal overholdes.

Det er dog blevet noget lettere, efter at jeg for et års tid siden fandt en hjemmeside, hvor de har netop de sko, som jeg bedst kan lide, og denne gang skal jeg have nogle mørkebrune Rieker-sko, som jeg kan bruge både til arbejde og til fest.

Kvalitet på mit budget

Jeg har netop placeret min ordre, og jeg ved, at de som altid vil levere varen hurtigt. Første gang var jeg noget i tvivl om, om de virkelig kunne sælge kvalitet til de lave priser og samtidig levere så hurtigt, men det kunne de, og hver gang siden har de leveret så hurtigt og med kvalitet på alle områder. Den eneste gang, hvor jeg har måttet bytte et par sko og skulle have fat i kundeservice, fik jeg den bedste service, som jeg har fået i mange år. De var smilende og venlige, de sikrede, at det hele gik som smurt, og jeg fik byttet mit indkøb så hurtigt, som havde det været i en forretning, jeg havde købt mine sko.

Det er dejligt med et sted, hvor der er et stort udvalg, og hvor ikke kun jeg, men mine børn og kone også kan få helt nye sko til en god pris året rundt, og lige meget hvad vi har købt, så har kvaliteten været helt i top, og vi anbefaler dem til alle, som gerne vil gøre en god handel.

Posted in: Rieker