Olien til det hele

By:

Hvis du skal have en eneste olie til rådighed i hjemmet, altså lige ud over de almindelige madolier i køkkenet, er det uden tvivl pebermynteolien, du skal anskaffe dig. Der er rigtig mange ting, som man kan bruge pebermynteolie til, men hvor meget man rent faktisk kan bruge det til, kommer helt sikkert bag på dig. Man kan nemlig bruge olien til alt mellem himmel og jord.

Med sådan en olie i hjemmet er du forberedt på langt det meste. Når det bliver mørkt og koldt, skal der ikke meget til, før man er lagt ned med en halsbetændelse, hoste og bihulebetændelse eller blot en regulær forkølelse. Til alle disse dårligdomme, kan du bruge olien. Du kan både dryppe et par dråber i lunkent vand og drikke det, men du kan også vælge at dryppe vidunderdråberne på de steder på kroppen, der trænger til lidt kærlighed. Er du helt stoppet til i næsten, kan du tage et varmt brusebad og dryppe et par dråber eller tre i badet. Ved at indånde den kraftige damp forsigtigt, bliver det efter badet meget nemmere at trække vejret. Skal du ikke i bad, kan du også vælge at fylde en stor skål med varmt vand og derefter dryppe et par dråber olie i vandet. Tag nu et viskestykke over hovedet og indånd dampen fra vandet.   

 

Når du skal ud at købe dig en pebermynteolie, skal du sikre dig, at du får olien i sin reneste form. Der findes rigtig mange varianter med alle mulige unødvendige farvestoffer og parfumer, men hvis du vil have den fulde effekt af olien uden eksem, allergi eller det, der er værre, skal du finde produkter, der er blevet renset på en helt speciel måde, så der kun er hundrede procent pebermynteolie tilbage i bøtten. 

Det er desuden alfa og omega, at du doserer olien korrekt i forsøget på at lindre forskellige skavanker og sygdomme. Få dråber af olien er som regel rigeligt. Anskaf dig en naturlig æterisk pebermynteolie i dag, og vær forberedt på det meste 

 

Posted in: pebermynteolie