Nem gør-det-selv-installering af overvågningskameraer i privatboligen eller virksomheden

By:

Har du brug for effektiv videoovervågning af din privatbolig eller virksomhed for at forebygge indbrud, så finder du et stort udvalg af overvågningskameraer af god kvalitet til favorable priser hos Dkkamera.dk. Har du brug for mere end ét overvågningskamera, så kan du vælge mellem forskellige videoovervågningspakker med 1, 2, 4, 8 og 16 kameraer, som fås til gode tilbudspriser. Fordelen ved at købe en komplet overvågningspakke er, at du får det antal overvågningskameraer, du har behov for, samt optager/afspiller boks og kabler. Overvågningskameraerne er nemme at installere og montere indendørs eller udendørs.

Digitalt IP kamera giver skarp billedkvalitet og kan nemt kobles på dit netværk

Har du eksempelvis brug for to overvågningskameraer til din privatbolig, så kan du vælge en Wi-Fi IP overvågningspakke – V710W2. Et digitalt IP kamera er kendetegnet ved, at de leverer en langt bedre billedkvalitet i 720p HD og 1080p Fuld HD sammenlignet med analoge kameraer, som har en billedkvalitet i SD/DVD kvalitet. I overvågningspakken finder du 2 stk indendørs kuppelkameraer fra Suneyes, en NVR optager, 720 HD videoopløsning og et trådløst wifi kamera, der nemt kan kobles til dit netværk.

Overvåg virksomheden indendørs eller udendørs med effektive kameraer

Virksomheder kan med fordel vælge en komplet IP overvågningspakke – 233F8 fra Nexus til indendørs videoovervågning i f.eks. kontorer, gangarealer eller indgangsparti. Pakken indeholder 8 stk kuppelkameraer, NVR optager/afspiller, 720p HD Videoopløsning og komplet strøm- og kabelkit. Skal virksomheden overvåges udendørs, så kan virksomheden eksempelvis vælge Wi-Fi IP overvågningspakke – V1801W8, der indeholder 8 stk udendørs/indendørs Bulletkamera, som er hærværkssikret og kan tåle omskifteligt vejr. Derudover medfølger en NVR-optager, og billederne er i knivskarp 1080p fuld HD videokvalitet.

Få prisgaranti, professionel vejledning og hurtig levering

Har du brug for vejledning, kan du enten læse “Guide til valg af overvågningskamera”, som du finder på Dkkamera.dk, eller du kan kontakte kundeservice og få professionel vejledning. Hos Dkkamera.dk får du prisgaranti, og der er kun 1-2 dages leveringstid på de produkter, som du bestiller.