Lad den indre bogorm mæske sig i Riidrs blogunivers

By:

Er du en moderne bogorm, der konstant er på jagt efter nye læsetip inden for e- og lydbøger? Så vil du have stor glæde af Riidrs blog, hvor du kan læse om bloggeres erfaringer med e- og lydbøger fra Riidr.dk. Riidr.dk er en succesfuld e-boghandel, der siden 2010 har solgt e- og lydbøger på engelsk og dansk. Det er en levende boghandel, der hele tiden udvikler sig, har fingeren på pulsen og introducerer nye litterære værker. Med bloggernes tekster om e- og lydbøger samt erfaringer med den moderne teknologi, kommer du helt tæt på e-bogsuniverset og bliver inspireret til nye litteraturlæsninger.

Fordelene ved e-bøger

Bloggerne roser de mange fordele ved e-bøger og kommer med gode råd til brug af selvsamme. Én af de helt indlysende fordele ved e-bøger er, at du altid har et e-bogsbibliotek med dig, så længe du har din mobil, tablet eller e-bogslæser på dig. Du behøver ikke at fylde tasken med tunge bøger eller på forhånd beslutte, hvad du fx har lyst til at læse på en togtur. Du kan til hver en tid hente en e-bog i det kæmpe udvalg, som Riidr.dk har. Læs om og bliv inspireret af, hvad bloggere har af positive erfaringer med e-bøger. 

Lydbøger på rette tid og sted 

Beskrivelserne af de mange muligheder med lydbøger kan også sætte læseheste på sporet af denne bogform. Lydbøger egner sig godt til forskellige målgrupper. Mennesker, der har problemer med synet, kan helt åbenbart drage fordel af lydbogen. Men mennesker, der er udpræget auditive og holder af at lytte til radio eller en god historie, samtidig med at de kører bil, ordner praktiske ting eller andet, kan også virkelig nyde godt af lydbogen. Børn holder tillige meget af at lytte til en god historie, imens de fx tegner. Læs de glade lydbogsbrugeres artikler om glæden ved at lytte til en bog.

Fra blog til bog

Når først du er blevet pirret af de velskrevne blogindlæg og de gode bogtips, opfordres du til at kigge på Riidrs imponerende e-bogsudvalg. Det kan bestemt også godt betale sig at blive medlem af Klub Riidr og gøre brug af de utrolig favorable bogtilbud. Derudover er der selvfølgelig spændende nyhedsbreve, som du kan tilmelde dig, bestsellerlister du kan orientere dig i osv. Riidr.dk er et slaraffenland for bogelskere, og siden udvides hyppigt med nye boganbefalinger. Kan du lide at læse, så fornøj dig med bevægelsen fra blog til bog i Riidrs univers.

Posted in: Politikenbooks