Jeg kunne ikke lade være

By:

Siden jeg var en stor pige, har jeg haft en tendens til at stjæle i forretninger, men det var først, da jeg blev snuppet, at jeg fandt ud af, at nu var det på tide, jeg skulle i behandling, for det var faktisk blevet til mange ting, som jeg i årenes løb havde stjålet.

Jeg ville helst ikke have min egen læge ind over, så jeg skulle ud og finde et sted, hvor de ville kunne hjælpe mig med mit problem, og det måtte gerne være et sted, som ikke ville hive alle mine sparepenge ud af banken.

Den rette hjælp at få

Jeg brugte meget tid på at finde den rigtige, men til sidst var jeg ikke i tvivl om, hvem det skulle være, og jeg må indrømme, at jeg har ikke fortrudt det valg, jeg tog. Fra første gang jeg gik ind af døren, var jeg i trygge hænder og den psykoterapeut, der er tilknyttet klinikken, er tillidsvækkende og meget professionel.

Jeg fik alle de redskaber, som jeg skulle have, for at komme igennem det på den bedst tænkelige måde, og den psykoterapeut som arbejdede med mig, var virkelig med til at give mig et ekstra skub til at komme ud af mit ravneskjul.

Jeg havde nu aldrig forestillet mig, at det skulle være så enkelt at komme ud af kleptomani, men i forhold til, hvad jeg havde forestillet mig, så var det let, og det er i dag lettere at lade være, end jeg troede. Al den hjælp og støtte, jeg fik, var ikke i nærheden af at koste det, som jeg troede, det ville, så hvis du står og skal have noget hjælp, så er det med at få det, for selvom det kan virke som mange penge, så er det bedre end at skulle gå med bukket nakke i årevis.

Posted in: psykoterapi