Hvad kan du gøre, når flyet er forsinket?

By:

Rigtig mange vil nok blive vrede eller bare opgivende. Du står i en lufthavn på vej fra en destination til en anden, og det bliver som et lille fængsel, du ikke kan forlade, før der er et fly, der er klar og kan tage dig med ud eller hjem. De fleste vil nok bare affinde sig med situationen og afvente.

Men du kan være berettiget til en kompensation

Tid er som bekendt lig med penge, og det gælder bestemt også i forbindelse med forsinkelser og aflysninger af fly. Forstået på den måde, at du kan få en kompensation som et plaster på såret. Det bringer dig ikke hurtigere frem, men det sikrer nogle penge på din konto.

I en stresset og presset situation, hvor du venter i lufthavnen og er frustreret, er det næppe den kamp, du kan eller vil tage selv. Heldigvis er der firmaer som https://skyhelp.dk/, der har specialiseret sig i netop dette område, og som med glæde vil tage slæbet for dig med at få pengene hjem.

Hvis du syntes, det lyder både dyrt og besværligt, så vil du igen blive positivt overrasket. Deres gebyr for deres indsats er overraskende lav, især i forhold til denne branche generelt. Desuden falder deres betaling først som en del af kompensationen. Indtil da skal du ikke betale for noget. Du skal derfor ikke have penge op af lommen og kan kun få det i stedet.

Hvad skal du så selv gøre?

Du skal oplyse nogle få oplysninger om dig selv og også om det fly, du skulle have været med. Med de få oplysninger sikrer dette firma dig et svar og det allerede inden, der er gået 24 timer.

Det er en hurtig og kort proces, der sikrer, at du får det, der tilkommer dig, inden for mere end rimelig tid. Så er det dig, der strander i en lufthavn, så husk på dine muligheder.

Posted in: forsinket fly