Fra tosse til helt

By:

Jeg har altid set mig selv som en god allround gør-det-selv mand, men da jeg gik i gang med blikkenslagerarbejdet i det nye hus, så kunne jeg godt se, at jeg havde mødt min overmand, og inden jeg fik set mig om, så havde jeg fået ødelagt mere, end jeg havde gavnet. Inden jeg fik ødelagt det hele, var det nødvendigt at få fat i en professionel blikkenslager. Jeg ringede rundt til nogle forskellige, og til min store overraskelse, så var det ikke mange som tog telefonen, og dem som gjorde, havde ikke meget, som mindede om kundeservice. Så jeg fik et nummer af min bror, som havde brugt et firma for et par år siden, og han påstod, det var den bedste blikkenslager i København.

Jeg valgte dem til

Jeg ringede og fik fat i deres kundeservice, og til min store overraskelse, så ville de sørge for at sende en, som ville kigge på det hurtigst muligt, og de stillede relevante spørgsmål for at få det bedste billede af det, som ventede dem.

Vi fik kort tid efter besøg, og det var lige så professionelt, som den service, de havde givet tidligere, og vi fik et tilbud, som virkede meget reelt, så vi accepterede det, og så gik resten af sig selv. Blikkenslageren kom og hurtigt og meget professionelt fik de rettet op på mine graverende fejl. Det hele tog forbavsende kort tid, og de tog sig ikke meget betalt for det.

Jeg havde regnet med, det ville koste meget mere, men det var billigere, end jeg troede, og de holdt sig til det, som de havde givet os som tilbud. Meget imponerende og bestemt noget, som taler til deres fordel, når man skal anbefalede dem til andre, og det har vi allerede gjort, for det er sjældent, du møder så professionelle og kompetente håndværkere i dagens Danmark.

Posted in: blikkenslager