For meget lyd

By:

Da vi startede vores computerdesignfirma sidste år, havde vi ikke råd til de lyse, store lokaler, vi gerne ville have, så vi var nødt til at tage dem, vi kunne få, og der lå et maskinværksted, og de larmede en del, faktisk så larmede de så meget, at vi blev nødt til at gøre noget for at dæmpe det, så vi kunne arbejde og også have vores kunder til præsentationer. Vi var dog i syv sind, for hvordan skulle vi sørge for at dæmpe larmen og ikke få kontorer, som kom til at ligne et lydstudie.

Billeder kan gøre det for dig

Det var så min kone, som gav mig ideen. Hun havde været hos en frisør, som havde billeder på væggene, der var lyddæmpende, og det havde virkelig gjort en stor forskel for hende og de ansatte.

Jeg skyndte mig at få min kone til at skrive firmanavnet ned, så jeg kunne undersøge, om det også var en løsning for os.

Jeg skyndte mig ind på firmaets hjemmeside og ganske rigtigt, de satte billeder på materialer, som var lyddæmpende, eller som de kaldte det: Akustik-billeder.

Dagen efter tog jeg kontakt til dem, og deres svar var ganske klart, selvfølgelig kunne de hjælpe os. Det ville være ganske let. Vi fandt hurtigt nogle billeder frem fra gemmerne fra de projekter, vi havde arbejdet med.

Smukt og effektivt

Det var nogle smukke billeder, som vi havde været med til at designe i forbindelse med en stor ordre. De ville være smukke som billeder, og dem fik vi sendt. Allerede efter nogle uger fik vi de nye akustiske billeder tilsendt, smukke og elegante og med et klart formål. Vi fik sat dem op, de har været en pryd for kontoret, og vi har mærket en klar forbedring af lydniveauet.

Vi anbefaler klart alle, som skal bruge billeder, der er en blanding af funktionalitet og skønhed, at bruge dette firma, for de leverer på alle parametre, fra pris over service til slutprodukt.