Få den perfekte stue

By:

Vi har fundet vores drømmehus, og vi har skrevet under. Vi flytter ind om et par måneder, og jeg glæder mig så meget. Endelig bliver der plads til en stor sofa i stedet for den lille, der er plads til i lejligheden. Min mand er mere optaget af, at han kan få et rigtig stort fjernsyn på væggen, så vi har lavet en aftale om, at han står for det med fjernsynet, og så får jeg frie hænder, hvad angår sofaen. Et rigtig god aftale for begge parter.

1000 ting at nå

Der skal pakkes og klargøres, gøres rent og passes en hverdag. Tiden flyver, så der var ikke de store muligheder for at tage ud og kigge på sofaer, og heller ikke fjernsyn for den sags skyld. Det var frem med hver vores bærbar om aftenen for at kigge efter det, vi gerne ville have. Jeg fandt en blog om indretning med varer fra nicehome.dk, der virkelig fangede min interesse.

Her var der rigtig mange, der fortalte om lige netop sofaer, og hvor vigtigt det også var for dem, at den passede perfekt fra starten af, så de kunne have glæde af den længe. Men samtidig hvor vigtigt det var, at den havde de mål og features, der betød noget. Det kunne være en chaiselong eller muligheden for opbevaring.

Jeg ville gerne have en hjørnesofa, men den måtte også gerne have chaiselong i den anden side. Heldigt for mig, så havde de en sofa som den hos Nicehome og det i grå, som for mig er en god farve til en sofa. Jeg er personligt ikke til sorte sofaer, for jeg synes, det bliver for tungt til et møbel, der er så stort.

Venstrevendt til vores stue

Ja, de havde begge dele, så det var ingen sag at bestille en, der passede på målene i vores nye og store stue. Samtidig kunne jeg sikre en levering, der passede med, at vi kunne nå at male væggene og gøre klar til, at den kom. Rigtig god service, når man tænker på, at leveringen var gratis.

Jeg er i hvert fald mere end tilfreds med den service, jeg har fået, og samtidig at jeg har fået så meget kvalitet for pengene. Skal du også have ny sofa eller noget andet til hjemmet, så start på en blog som denne, for med den slags inspiration i baghånden så er det nemmere at få købt det helt rigtige.