Det er ikke en kuffert, det er meget mere

By:

Jeg har valgt at købe en trunki kuffert til min dreng. Det er så meget mere end en kuffert, det er en legekammerat, det er til transport, det er til opbevaring, og det er også en form for balancecykel. Han elsker at lege med den på alle mulige måder, og det gør mig rigtig glad for det køb.

Den kan tåle det hele

Jeg er på ingen måde bekymret over hans leg, for ikke kun er det en rigtig sød og spændende kuffert, der i vores tilfælde er en glad, gul bi, den er nemlig mere end bare robust. Den er ikke lige til at vælte, heller ikke hvis den er tom, og den kan tåle, at han klatrer rundt på den i tide og utide.

Designet appellerer bestemt også, og det var svært at vælge, hvilken en, det skulle være. Jeg kunne godt lide den lille bi, så derfor blev det den. Det er et af de områder, hvor man som forældre godt må vælge den ud selv uden at involvere den lille, for med alle de mange muligheder, havde vi nok ikke fået en kuffert endnu.

Det virker som et fjollet køb

Rigtig mange vil nok sige, at et barn ikke har brug for en kuffert. Det var også min tanke til at starte med, men det her er mere end en kuffert. Det er en ekstra legekammerat, der er i flotte farver og et spændende design. Det er også en praktisk ting at have, når du skal på ture, for alle de nødvendige ting kan nemt komme med, uanset om du er i bil eller med det offentlige.

Jeg har ikke fortrudt det køb overhovedet, og jeg kan kun anbefale det. Prøv at kigge på deres udvalg. Det er jo ikke kun seje kufferter, men alt andet, et barn kan have brug for de første mange år.