Bryg din egen øl – det har aldrig været nemmere

By:

Bliv brygmester og få din egen øl

I gamle dage var øl noget, man drak, fordi der ikke var råd til vin. Sådan er det langt fra mere. I dag har øllet fået sin helt rette plads på middagsbordet, hvor det mange steder har udkonkurreret eksempelvis rødvinen. Derfor er det selvfølgelig også helt naturligt, at du får lyst til at brygge dit øl selv. Dermed ved du helt præcist, hvad det er, du drikker, og samtidig får du muligheden for at udvikle lige den smag, der passer dig allerbedst. Men hvordan kommer jeg i gang med brygningen, spørger du nok. Her kommer Hjemmebryggeren med en hjælpende hånd. Meget er nemlig sket med ølbrygningen, siden Flyttemand Olsen i Huset på Christianshavn bryggede øl på komfuret og måtte smide det ud af vinduet, fordi det kogte over. I dag er udstyret til at brygge øl så udviklet, at du ikke behøver at være uddannet brygmester for at kunne fremstille en god gang øl, som er til at holde ud at drikke.

Udstyr til alle slags øl

Med bryg-selv-øludstyr fra Hjemmebryggeren kan du selv fremstille lige det øl, der passer dig. Uanset om du er til tysk hvedeøl, fyldig belgisk sommerøl eller en engelsk Stout, så har Hjemmebryggeren lige det udstyr, der skal til for at brygge det perfekte øl. Det gælder både anlægget til selve brygningen og ingredienserne, der skal blive til øl. Vi har for eksempel et 25 liters Brewster Beacon bryganlæg på lager, som gør det hurtigt og nemt at komme i gang med brygningen. Derudover sælger vi også råvarer til selve ølbrygningen som for eksempel malt, humle og gær.

Udstyr og kurser

Siden 2006 har Hjemmebryggeren hjulpet danske ølentusiaster med at brygge deres egen øl. Vi har holdt et væld af ølbrygningskurser landet over, samtidig med at vi har solgt det rette bryggeudstyr. Derudover stiller vi rådgivning til rådighed, der betyder, at du kommer sikkert i mål med din ølbrygning. Vi har så at sige gjort det til en leg at brygge sin egen øl. Engang blev de øl, du drikker, fremstillet på de store bryggerier, i dag er ølbrygning noget, du kan hygge dig med alene i sommerhuset, eller du kan involvere familien i, så I sammen får lige den humle, som er jeres favorit.

Besøg Hjemmebryggerens side på https://www.hjemmebryggeren.dk/ for mere inspiration. 

Posted in: Bryg selv øl