Bøger og gode timer

By:

En af vores mest kendte forfattere sagde, ‘at rejse er at leve’, men det er nu også dejligt at læse en god bog og så lade tankerne fare, for tanker er toldfri, og de kan rejse hurtigere end noget andet, til den verden du læser om.

En læsende familie

Vi har altid elsket bøger i vores familie, så da min svigersøn kom og sagde, vi kunne få e-bøger til vores tablets, var der ved at være lynchstemning, og kun den lokale sherif i byen fik stoppet, at han blev klynget op. Spøg til side, det var nok mere, så vi kunne slappe af og lade os forføre af en moderne læsestil.

Vi slog os dog noget i tøjret, indtil vi var på ferie og kom til at sidde i en lang kø på den tyske motorvej, og eneste mulighed var at bruge den tablet, vi havde med, og så satte vi den op til boglæsning Derefter så var jeg lidt interesseret, faktisk så interesseret, at jeg ønskede mig et godt e-bogsabonnement, og det fik jeg, så mens vi var på ferie, blev jeg introduceret til e-bøger. Det abonnement, som børnene gav mig, var med et enormt udvalg i alle genrer, og de havde også de sidste nye, selvom de først lige var kommet på markedet.

Det passer perfekt

Jeg har, efter vi kom hjem fra ferie, kigget rundt på markedet for e-bøger, og jeg har ikke kunne finde en abonnement, som er bedre end det hos https://politikenbooks.dk/eboger/, som mine børn har givet mig, og de få gange jeg har skulle bruge kundeservice har de været meget venlige og hjælpsomme, noget som mange andre kunne lære noget af.

Jeg har lært at holde af e-bøger, og det eneste, som jeg står og mangler, er, at jeg ikke kan dufte den nye bog, når det hele foregår på min tablet, men man kan jo ikke få det hele.

Posted in: E-bøger