At passe bedre på det hele

By:

Der er rigtig mange måder, du kan passe bedre på verden og miljøet i din hverdag, og der er overraskende mange måde, du kan gøre det p, som du måske slet ikke tænker på. Der er mange genstande, du bruger i din hverdag, der er fremstillet i plast, men til dem er der ofte et bæredygtigt alternativ, der fungerer på samme måde, men som er genbrugeligt.

Tænk på dine tandbørster og skuresvampe

Jeg blev overrasket, da jeg opdagede, at du kan få tandbørster, der er fremstillet af bambusfibre, der er fuldstændigt nedbrydelige. For mig er der noget virkelig smukt over at min tandbørste kommer ud sammen med bioaffaldet, og at den, når den er ved at være sidt, kan blive en del af naturen og ikke bare ryger på forbrænding med alt det ande plast.

Jeg er også blevet rigtig glad for nedbrydelige skuresvampe. De fungerer som dem i plast, og det er nemt at skure og skrubbe både gryder og pander. Når de er sidte, ja så går de samme vej som tandbørsterne, og det er de små ting i hverdagen, der gør det hele lidt bedre og lysere.

Det behøver ikke koste en formue

Ofte er det økonomien, der er afgørende for, om den slags finder vej til mit hjem. Det er desværre tit, at den slags varer er så dyre, at det ikke er muligt at bruge fornuftige ting i hjemmet. En rigtig ærgerlig ting, for det forhindrer mange i at gøre det rigtige for miljøet.

Jeg ville gerne have mere af den slags i min hverdag. Med mærket Suztain er det muligt. Ikke kun er det i en rigtig høj kvalitet, som kan bruges mange gange, inden det er slidt, det er også til priser, hvor det ikke kan svare sig at lade være. Nu er der ingen undskyldninger længere.

Posted in: Suztain