Aldrig mere uplejet og kedeligt skæg – læs med her!

By:

Et velplejet skæg er en del af det at være mig. Hvis alt andet er gennemført, så skal skægget også være det. Ellers falder det igennem, og så er der ingen grund til at have det. Derfor er skægolie noget, der findes og bliver brugt flittigt hos mig. I en travl hverdag kan det dog være svært at finde tiden og inspiration til, hvordan man lige holder sit skæg skarpt og velplejet – især når man har job, kone og børn, der alle kræver tid og opmærksomhed. Det ender ofte med, at man blot står foran spejlet om morgenen og skal være færdig inden for få minutter. Jeg plejer dog lige at smutte forbi http://dk-grooming.dk, som på mange måder er mandens bedste ven. Her finder du inspiration til alt, som har med skæg at gøre. 

Mit skæg får opmærksomhed

En af mine venner er også begyndt at lade sit gro. Hans skæg er flot, men det mangler noget pleje. Olie, mener jeg. Det skal have det sidste, der gør, at hans kan få den samme opmærksomhed som mit. Da hans fødselsdag var lige rundt om hjørnet, så tænkte jeg, at en skægolie derfor ville være den perfekte gave. Jeg valgte derfor en gaveæske fra “Bedfordshire Beard Co” til ham, som jeg købte hos Hair4all.dk, som jeg i øvrigt havde hørt om på dk-grooming.dk. Det er der, jeg køber alt til mit eget skæg, så jeg kunne ikke forestille mig, at der ikke også ville være den perfekte gave der til ham. Med en gaveæske kan han prøve lidt forskelligt af de gode produkter og selv finde sin favorit. En god olie med en god duft gør nemlig noget mere for det maskuline udtryk.

Håndlavede olier

Det gode ved “Bedfordshire Beard Co” er, at deres produkter er håndlavede. Det er luksus i dråbeform til dit skæg, og det virker. Det er mit favoritmærke, som i jeg bruger ikke andet, for ud over at dufte af mand, så giver det al den nødvendige pleje, der er med til at andre drejer hovedet efter mit skæg. Det var bestemt også en gave, der faldt i god jord. Nu skal vi ud sammen og lufte vores skæg, og der er ved at gå sport i at have det, der på dagen er flottest. Jeg har selvfølgelig også afsløret, at han kan købe olierne og alt andet godt til skægget hos Hair4all.dk, der er ingen grund til, at han ikke skal nyde godt af en hjemmeside med et fantastisk udvalg.

Posted in: hair4all